Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför himlens slut

 

 

i de färger natten gav letade vi utanför himlens slut där bortom nu och då  




Fri vers av kath
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-03-28 22:25



Bookmark and Share


    Zwift
oj. den var undrebar. den får mej verkligen att lägga huvudet på sned och tänka till. det gillar jag!!!
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath