Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondröm

 

Jag ser dig
du rör dig och grymtar
utan täcke
på min sida

Näsan i min doft
håller mig kvar hos dig
Smyger försiktigt fram
kysser din kind god morgon

Mina läppar berör dig
som en vind av drömmar
och jag ser hur du ler av lycka
när min själ är hos dig

Vakna inte käre
besvikelsens hugg
väcker outhärdlig längtan
Snart älskade, snart




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-19 08:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Underbart om kärlekens landskap.
2007-07-19

  © anakreon VIP
Kärleken som ljuvlig smärta,
skildrad av ett öppet hjärta.
Carl-Erik
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP