Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar flyget hem älskling

 

Jag flyger
snabbt och lätt
följer vägens vita markeringar 
som ledljus under mig

Mina tankar förvandlar bilens hjul till vingar
avståndet minskas i en vådlig fart
avgasröret blir en jet motor
och inga hinder finns

Bergen blir små backar
det som borde varit timmar är bara minuter
tills jag går in för landning
i din famn 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-20 09:04



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så fin om hemlängtan o en älskads famn**
2007-07-21

  Horatius
Underbar vägpoesi som förgyller resan.
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP