Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke skyldig


jag känner ingen skuld för att jorden förstörs
inte mot gud i alla fall
kanske mot mina barnbarn



nä inte det heller




jag har min själ hjälpt gud så mycket att han snarare står i skuld till mig, mina barn också




nä förresten
det är nog ganska nära jämvikt
jag har ju fått så himla mycket gott



Jag kan tänka mig att fortsätta hjälpa gud lite grann
älska de som vill älskas
ta emot de som vill bli mottagna
se mina barnbarn med ljusblå ögon




Fri vers av Albert
Läst 533 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-21 16:52



Bookmark and Share


  jörgen g
Det var inte dåligt... okej!
Älska dem som vill älskas de andra kan väl gå under vad bryr jag mig. Hoppas dina barnbarn vill älskas då, för deras egen skull...
2010-01-09

  Tina Q
ler över hela ansiktet - störtgillar denna text
2007-07-22

  Leif Furstedt
Som jag ser det är du skyldig till en härlig text och fina tankar. Läckert.
2007-07-21

  glittertindra
jo... det är barn och barnbarn som driver en... att göra gott... :)
2007-07-21

  aftermath
ärliga blå rader Albert!
2007-07-21

  Ronny Berk
som filosofens tankevärldars frågestunder begrundar du arvet till eftervärlden... väl ser du med klara ögon... detta till trots skriver du ut frågetecknet...
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert