Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack, tidens jakt

* * * * * * *
* * * * * *
* * * * *
* * * *
* * * *
* * *
* *
*

Subdimensionell förankring
av tidslös tappning
*
Sandstormen i timglaset
rasade för fullt
*
Kriget mellan
sekunder och minuter
*
fick timmarna att
slå ut botten och topp

Tidsstormen drog fram
genom sinnets barriär
*
och dagarna blev en kamp
jakten på tiden

*
* *
* * *
* * * *
* * * * *
* * * * * *
* * * * * * *




Fri vers av DanSan
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 11:35



Bookmark and Share


    Luff
en av dom bättre jag läst på denna sida,
Lämnar inget att önska.
Nära perfekt.

Strålande
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan