Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hemlighetens rum

 

under den vanliga bilden bor dess skugglika själ jag vårdar den ömt i hemlighetens rum söker den motsvarighet




Fri vers av kath
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-03-30 22:11



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
symboliken studsar i denna...
2005-03-31
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath