Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sei tu

klockan tickar mot fyra
har inte ro att somna
inte nu
inte nu när jag vill
när jag vill
vara vaken

när jag vill hålla vid liv den lilla låga
du bränner mig med
det gör så ont
det är så skönt

jag är förvirrad
men aldrig så bergsäker
på att det är du
det är du
fast det inte får vara du

så är det du
si, sei tu




Fri vers av Arwen
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-07-24 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen