Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika öm

i mina drömmar har jag fantiserat
om hur du skulle ta i mig
om du fick

om hur dina händer skulle darra
och ivrigt
upptäcka
mina landskap

om hur du skulle vara nära
och punktvis radera ut ensamheten
hos mig
med din närmsta närhet

om hur du skulle vara lika öm i händerna
i höfterna
i rytmerna
i danserna
som du var i dina ögon
den där kvällen

så har jag fantiserat
i mina drömmar




Fri vers av Arwen
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 04:10



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Skönt och mjukt skriven fantasi

\"i höfterna
i rytmerna
i danserna\"

sensuellt rytmiskt

gillar inledningen ochså

\"i mina drömmar har jag fantiserat
om hur du skulle ta i mig
om du fick\"

om du fick...ja,där ligger kärnpunkten
2007-07-24

  ospray
Härlig dröm erotiskt laddad

gillar jag !!!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen