Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

sveper in

betraktar kallt

utan passion

inte en reaktion

drar loss

sliter i stycken

knuffar omkull

brutalt

skoningslös

isande

kall

vind




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-24 15:44



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Beskriver du den \"underbara sommaren\"
2007-07-24

  TheThinLine
Det är då man inte vill leva kvar, när man är fångad i en kall vind man inte kan ta sig ur.
2007-07-24

  Anna Nickolausson
bättre med en varm härlig vind
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP