Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av några rader från en annan här på poeter.. 24/7-07 skrev jag alltså denna..


...

Hon pressar sig emot honom
Han håller om henne
Kysser henne på halsen och ner på bröstet
Hennes naglar borrar sig in i hans rygg
Han stönar till
Av smärta eller för att det är skönt
Hon bryr sig inte
Hon älskar honom och älskar att han är nära
Han kysser henne på halsen igen
Deras läppar vidrör försiktigt varandra
Och deras tungor möts i en het dans




Fri vers av Cicki
Läst 674 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki