Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målarboka mig på måndag 11:15

För det mesta är känslor något vi fångas av
Och snurrar in oss i
Cirklar och spiraler
Som går nedåt nedåt nedåt nedåt nedåt

För man ska inte snurra in sig i mönster
Allt blir så förutsägbart då och kyss mig för jag vill inte glömma
cirklarna du ritar med vänster pekfinger på min mage samtidigt som du rör mig rör mig rör mig
Rör mig?
Vill inte glömma

Men du hävdar bestämt att du inte glömmer kärlek så lätt
Och jag säger jo jo du känner inte mig
Du vill inte kyssa mig för spiralerna går nedåt idag
Men tänk om jag bara snurrar nedåt

jämt?





Fri vers av Delethee
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 20:34



Bookmark and Share


  Linda Jonsson
Liksom bara trillade över den här dikten och fångades upp av den helt underbara titeln!

Sen att dikten var precis lika underbar gjorde besöket väl värt!!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Delethee