Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Grabben

det kunde ha varit en saga
känner man som de svaga
nä, inte alls min vän..en historia
me fallen gloria

Han kom stapplande från ingenstans, inget namn..bara en lapp
till slut fick han napp
den häpne läste och blev rädd:\" varför skulle ja ta hanses liv om han i vägen var?\"
vidrigt svar!
sålunda tog han hand om honom,kärlek och grabben var väldigt läraktigt
han var inte småaktigt.

Till dennes häpnad kunde han lära sig teckenspråk.
manade aldrig till bråk.
foket vart nyfiken...så hamnade han hos en surmulen pastor, bokbinderi
han tyckte de var svineri.
ingen lyssnade på folkets protester alls..på detta var det lag
ett hårt slag.

Men så en natt...grabben var ute och gick
va illa tragisk han fick.
Jag vill för honom nästan sörja
nästan gråta man vill börja
miste tyvärr sitt liv...
på sk \"pin kiv\"

Hans namn:
caspar hauser....




Fri vers av anita VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-07-28 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP