Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Poker

Man sitter där..nervis...som de vore sammanträde
att vara charmfull som ett bräde
dela ut en massa kort
de ska göras fort
klöver,ess,knekt,spader
vilka charader.

\"Ok, de e du som ger\" nån säger då..tystnad..aj då..min tur..
mår som en liten seriefigur.
satsar..ger...nähä..vissna blad..nu då?
kolla, den snubben tänker gå.
Nån som vann?
mina pengar som försvann?
Jasså? inte de? jamen, varför i himlen tron var de ingen som kunde säga nått?
Lagoma mått?
Jepp! höga blad! ja tror ja rent av vann lite..de du!
jasså? ska du gå nu?
Spelet måste vara en tarvlig börda..
många kan ju nästan bli förstörda
Var försikgtig i spel
då gör man inga fel.




Fri vers av anita VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP