Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal avdammad dikt.


På Socialen!




*
I socialens
trista korridorer
Ett starkt rop
på hjälp hördes
*
det var
den gode 
socialchefen
*
som av
 klienter
stördes!
*

 




Fri vers av DanSan
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-01 08:46



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Fin dikt, som borde publiceras i en tidning!
2007-08-01

  stella
Ja hade det inte varit för klienterna hade många trivts bättre på sin post....
2007-08-01

  ospray
ha ha bra skrivet
ja socialchef är nog ett bra jobb om man
bortser från klienterna .


applåd!!!
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan