Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingmar Bergman och jag

Tänk ändå...



Ingmar Bergman och jag

utan farstu

nakna

skyddslösa

omhändertagna

älskade

hatade och nergjorda

misslyckade

skamlösa till och med, ibland

avslöjare

rädda

modiga

sanna, kanske, ibland i alla fall, ofta

lögnare också, det har han sagt och det har jag sagt

sanna lögnare

lögnaktigt äkta



Ingmar Bergman och jag

skrivande med dyr reservoarpenna på särskilt utvalt papper



För många kvinnor?



nä.



Jag har nog alltid beundrat oss






Fri vers av Albert
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-01 12:40



Bookmark and Share


  Marita Persson
Snyggt formulerat, mycket effektfullt med parallellerna, gillar slutet!
2007-08-05

    EsterAster
Han var ju faktiskt genial. Vad bra att han saknade farstu!
2007-08-01

  Jojo
Det här var fint skrivet.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert