Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner i mig

 

En eld
lågor höga som trädens toppar
slickar insidan av huden
kastas ut från ögonhålornas mörka bottnar
brinner i full kraft

Från djupet av universum
slungas lågorna
ur en kokande bottenlös eldmassa
rödglödgad gyllene
förtärande vacker

Blickarnas träffpunkter ångar där eld möter vatten
gnistrar i vattenytan
tills havet i dig kokar
lika förödande som god
som ett vrål av ursinne

I sin mest fruktansvärda form skoninslös
exstatisk när existensen är berättigad
bränner upp och ur hjärtat
värmer dig som ser dess varande
lågorna speglas i dina ögon

 

Vågar du gå på elden?




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-03 14:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
yes! det här är liv brinnande liv passion fullt ut! applåd!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP