Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

serrat

mina dikter blir aldrig valda
men jag har mina drömmar

Jag har Serrat på datorn

han hade tio år och en katt

han sjunger allt jag känner för dig

han samlar allt mitt splitter inför livet

i spanska tavlor av ordkonster

i två sorgsna ögon som levererar

ok, tänker jag
jag kan känna mig lugn

någon har sagt allt det viktiga
konstnärer har kommit fram

så jag kan vila helt blek
utan kris

kanske är ordet inte mitt
men jag sjunger med i sångerna

allt är perfekt i mitt lilla fyrkantiga liv
allt utom formen
allt utom att det inte finns perfektion
inte i kärlek

här är det rent utanpå och smutsigt
innanför
hemligt dolt och viskande ligger sanningen i hörn och lurar

min längtan har du kysst en gång
när den levde

tu nombre me sabe a hierba

dina kanelögon
det var något kryddat i dem
av drömmar
fortfarande vid liv
du var liksom ren
och ärligt naken inför din egen existens

du dolde aldrig
jag döljer
jag finns nästan
bara nästan

men jag lyssnar på Serrat
jag kan vara lugn

lugn kan jag vara




Fri vers av Arwen
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 08:26



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Berörande läsning.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen