Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i intigheten

 

Hjärtat vilar i livets vind, inuti längtans mörker. I saknad gråter insidan av min hand.

Tiden har flytt ur timglasets bur. Jag letar efter sammanhang i intigheten.




Fri vers av kath
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-04-04 12:13



Bookmark and Share


    Mejja
Åh Kath, så vackert! Redan från första raden... Livets vind... Känner det. Bara så bara så tårdrickande.
2005-04-05

  Rachel Roth
kanske vi tror att tomheten och intigheten inte ska finnas...kanske vi tror att livet skulle vara annorlunda....vad händer om vi bara låter oss vila i vår längtan....och stanna i intigheten....

din dikt väcker många tankar och känslor, och är berörande. tack!
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath