Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här är ingenting ständigt i mina armar

Nostaglin bränner mig
sprider sig som löpeld
kväver
skrattar mig i nacken

allt som var jag
vad blev jag av?
Den lyckan jag ständigt försöker
återuppliva

den oskuldsfulla

sorglöst
skrattande
igelkottsklappande flickan

är för alltid borta

hennes pappa är borta

och här krälar jag i dyn
här är minnena jag krampar fast vid hala
här är ingenting ständigt i mina armar




Fri vers av Arwen
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-08-06 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen