Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minne

jag håller minnet intill bröstet som ett stelnat lik
jag vårdar det
fast det förtvinar
jag släpper aldrig taget

om dig

det är perverst
men jag vårdar ditt minne
som vore du aldrig borta




Fri vers av Arwen
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 12:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Som självutnämd expert på minnen så höjer jag denna text till skyarna. Utsökt.
2007-08-06

  Anna Nickolausson
att bevara ett minne kan ibland även ge en tröst
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen