Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlig skugga

vad är de svunna liven jag levat?
Var finns dom nu
alla de vägar jag vandrat
alla de händer jag mött
att ta spjärn mot
eller smeka

var finns allt som skett?
Det flyr
vi flyr
aldrig står jorden stilla

aldrig fryser floden

aldrig stannar sommaren
den kommer igen i olika skepnad

jag är inte en
jag är inte fast
jag är så rörlig att magen vänder sig

jag är så rädd
men aldrig alltid

jag är aldrig
för efteråt när allting flytt
gryr morgonen
på jorden
och mina minnen
är utsuddade
utraderade

allting som sker har redan skett
och redan dolts av hemlig skugga




Fri vers av Arwen
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 12:07



Bookmark and Share


  Arwen
håller med föregående läsare! Härlig läsning...
2007-08-07

  Arwen
underbart! Huvudet på spiken! Mina känslor i ett nötskal! Tack Arwen!
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen