Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knack, knack e-mail amen(HAIKU-svit)

 

 

                          Oväntat besök
          försöker avstyra det
minnet påpekar



Surfandes på nät
             för slö anslutning tas bort
                              brädad av com hem


                            Kommer hem till mail
                        mig till synes bortglömd
                                          ett e-mail amen




Bunden vers (Haiku) av DanSan
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-08-06 13:41



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt snickrat.
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan