Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter förkylningen.

Febern lämnar kroppen och efter sig
en darrig lättnad.

Överlevnadens.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-08-07 08:45



Bookmark and Share


  Marreb
Dramatisk beskrivning av efter-febern. :-) Känner igen känslan.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP