Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egensinnlig

egensinnlig är du med
världen slipad bakom dina ögonlock
du passar inte in
världen passar dig

du äger kärlekens konst
du följer inga regler
har inga inspirationskällor

du brusar så häftigt ur egen källa
i ådrorna dina forsar blodet
i händerna sitter din beröring
som inte är något annat än ärlig
och längtande
ilande

du smeker dig mot min hud och gnistrar i ögonen
gör mig till en av dina följeslagare här
delar av mig har du för alltid reserverat

sittplatserna längst fram
de som kommer allra närmst
det där som man nästan aldrig ser
föreställningen bortom allt

egensinnlig är du
och mig har du
slipat
smekt och stöpt
för alltid är jag din form
formad




Fri vers av Arwen
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 18:58



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Hey,nice,nice!

skönsnyggt formulerat och mångtolkningsbart,med en nära känsla,som den talar direkt till läsaren,(så tycker jag den känns iaf).jag tycker det är en power i denna,en mäktigt styrka på nåt sätt.egensinnlig indeed.

\"du äger kärlekens konst
du följer inga regler
har inga inspirationskällor\"

härligt!
2007-08-10

  SusanneStrömstedt
Så väldigt vackert!!=)
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen