Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och en kropp kan inte ljuga



och så tycker jag om ditt ansikte när du älskar med mig
det mår så bra, det är så mjukt, lugnt och njutande

din kropp mår så bra när jag är i dig
min också

vi mår bra ihop
våra kroppar mår så bra tillsammans

och en kropp kan ju inte ljuga




Fri vers av Albert
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 15:17



Bookmark and Share


  stella
Det tror jag på!
2007-08-15

  Bjarne Nordbö
Den duger gott.. Bra.
2007-08-10

    EllenCalmira
ååh så fint skrivet
enkelt
naket
kärleksfullt
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert