Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albert: Nu MÅSTE jag prata med dig, snälla goda gud. Hallå!!!


Albert: Nu MÅSTE jag prata med dig, snälla goda gud. Hallå!!!

Gud: Okej. Du får fem minuter. Det handlar väl om en kvinna förstås?


A: Japp. Hur kunde du gissa det?

G: Gissa det du! Nå?


A: Jag är för påträngande! Hur ska jag göra för att vara mera oåtkomlig? Förresten, ska jag våga vara mera oåtkomlig? Då kanske hon tror att jag inte är intresserad av henne.

G: Du MÅSTE blir mera oåtkomlig, kära Albert. Älskar du själv påträngande människor?



A: Nä!

G: Då så. Du måste hålla på med annat. Vara oåtkomlig. Lite ointresserad. Göra vettiga saker. Ta ansvar för ditt arbete och ditt hem och så där. Skulle du vilja ha henne om hon inte skötte sitt jobb och sitt hem?



A: Nä.

G: Då så. Sköt ditt jobb för fanken!!! Och städa hemma! Och ring inte idag. Inte ett enda sms! Hör du det!!!



A: Japp.

G: OM hon är intresserad av dig kommer hon att snart bli sugen på att träffa dig. Gärna hemma hos dig. OM du har det snyggt, vill säga. Fattar du?



A: Japp.

G: Var det nåt mer?



A: Nä. Jo, vad ska jag göra ikväll då, när rädslan tar tag i mig igen?

G: Städa. Kör dina flyttlådor. Ta dig i kragen.



A: Okej.

G: Hej då, Albert. Psss… jag kan hjälpa dig, förresten, om du vill. Lite. Jag kan viska en del i hennes öra. Om du själv tar lite ansvar. Men bara då. Kom ihåg det.



A: Tack, kompis. Tack




Övriga genrer av Albert
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-10 16:24



Bookmark and Share


    Tekla
\"Mitt i mig är mitt i Dig\" och Gud kan tala hur lätt som helst!(?) Du är ju så klok vännen, bara du stannar upp!
2007-08-11

  Jer
Albert, don\'t worry, be happy och
hushållsnära tjänster avdrag!
2007-08-11

    eva m h
Du får nog ta och lyssna på Guds råd, Albert! Han är visheten själv vet du ju!
2007-08-10

  Bjarne Nordbö
Samtal med Gud. Det gillar jag, det är i det där naturliga samtalet hans öra blir stort. Det är där det är lättare att lyssna. Där alla dogmer drunknar. Mkt. bra text.
2007-08-10

  Sanningsägaren VIP
Jag finns också här när rädslan tar över.
Det vet du.
Kram Åsa
2007-08-10

  Cris
Tålamodet prövas hårt :-)
2007-08-10

    Casca
shit - känner du mig eller ? Läskigt vad denna passade in på mig...Helt otroligt...

Ja bra skrivet och en applåd så klart!!!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert