Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Socialstyrelsen

Tänka sig..tillåter inga sjukskrivingar alls
lär väl buttert säga \"vafalls\"?
vill inte lyssna på den ärliges som vill prata
dom tycker nog denne person kommer för att tjata
min vän, man vill nog skära ner på de mesta
dom kanske på andras beskostnad festa?
Om någon går till jobbet och e utbränd
anses lagomt stämd
går man inte alls..ligger man väldigt risigt till
då får dom tydligen som dom vill

Man skriver då på x-antal papper...skickar de hit & dit
dom vill inte gå på någon nit
kommer de ut i pressen...ingen sa något, ingen hörde något, ingen giorde något
se där..,fiffel me papper...ligga lågt.

Ska man skicka in ansökan om att snyta sig. Avslås skulle de bli..
dom måste ÄLSKA å lägga sig i.




Fri vers av anita VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP