Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nattluva och mjölkmustasch



Stor som lite
lång som kort

man som kvinna
och påg som tös

gäspar så förskräckligt
ögonlock sakta sluts

natten vaggar stilla
oss alla så sakta
till ro

Så sov nu gott
och dröm så sött

John Blund strör
grus i ögon

andetag
blir längre

natten den omsluter
mjuka kudden njuter

drömmandes
om morgondag

då ska det
tas nya tag

natti natti
gäspar jag

shysch
TYST
tyst

S
s
h
h
h
. . .
. .
.
Z
z
z
z
z
z

s
n
a
r
k

*
*
*

 

 

 




 




Fri vers av DanSan
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-12 01:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken helt underbar titel!!!!!Och vilken helt dödsmysig dikt!!!Tycker mig se den mjölkmustaschprydde poeten...sömndrucken framför datorn...med nattluvan på svaj!!!Kram till dig DanSan!!!!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan