Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hallå du står ivägen- kliv ett steg åt sidan


Flytta på Dig!

Vill må bra
Vill vara lycklig

men du skymmer vägen
mot min lycka

önskar att jag kunde få dig att flytta
bort från min väg där jag vill gå
för att åter lyckan nå

En stor klump finns i min mage
som värker när jag dig möter

Låt mig bara få vara
så jag slipper denna mara

När magen knyts ihop
och jag ingenting får gjort

önskar att jag kunde få dig att flytta
bort från min väg där jag vill gå
för att åter lyckan nå




Fri vers av Smurf
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-12 17:36



Bookmark and Share


    RebeccaW
Jättemycket känsla, bra!!:)
2007-08-12

  Ola Rydberg
Vet precis känslan
bra skrivet
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf