Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Ett Hjärta till Hjärtat


Vemod i Hjärtat
Sorgen, Smärtan, Minnena

Det känns som om hjärtat kramats
tills det inte finns något kvar

Smärtan att inte finnas tillhands
Gör så ont


I själen brinner en låga
En låga som aldrig slocknar
Glöm aldrig att min kärlek
gör så lågan brinner för alltid.







Fri vers av Smurf
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 22:12



Bookmark and Share


  friheten
\"Smärtan att inte finnas tillhands
Gör så ont\"

Säger mycket dessa ord.

Bra!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf