Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten kommer innan morgonen gryr


Natten

Återigen ska alla saker plockas ihop och tas med
till en plats, där din själ inte når min om natten

Natten blir en plåga utan närhet och värme
Morgonen blir kall och ensam

Återigen kommer längtan att trycka sig runt mitt bröst
tankarna vandrar och snurrar
liksom jag om natten




Fri vers av Smurf
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 21:26



Bookmark and Share


  Bissen
Väl igenkännande... kanonbra fångad och framförd känsla...
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf