Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
::::::Tack för alla uppmuntrande ord!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Tiden fångar dig när det är dags



Tankarna vandrar likt Molnen på himlen
Funderingarna tar aldrig slut

Att ta allt för vad det är just nu
låter så enkelt

Att sluta grubbla på det man inte kan förändra
är det man ska göra

Låt de glada tankarna ta plats
och skratta en stund

Så fångar tiden in dig när det är dags.





Fri vers av Smurf
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-09 22:18



Bookmark and Share


  friheten
Vacker
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf