Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ändå


Regnet öser ner
och ändå
skiner du som solen i mitt hjärta

Värkande axlar
och ändå
tar du i så det knakar

Ungar överallt
och ändå
tar du dig tid
att ge mig en bamsekram

Massor att göra
och ändå
ger du en hjälpande hand
när inte min kunskap är stor nog

Det finns stunder vi inte är på samma ställe
och ändå
älskar jag att bara finnas i din närhet






Fri vers av Smurf
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-07 19:55



Bookmark and Share


  Bissen
Detta är en guldklimp! Bästa jag läst idag. Mest pga att den gör mig glad för den är ljus, härlig och kärleksfull...!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf