Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Stjäl en själ


Inte en själ är den andra lik,
och denna olikhet,
gör vardagen fylld av olika själar.

Att möta en ny själ en stund,
gör en nyfiken på
vad som gör denna själ
olik andra själar

Man kan aldrig stjäla en själ,
men man kan göra mötet med en själ minnesvärt,

Titta på de själar du möter
och gör mötet olikt andra möten med olika själar.

Stjäl lite tid och möt nya själar
Du kanske hittar din tvillingsjäl




Fri vers av Smurf
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 21:56



Bookmark and Share


  Dionysius
Och bara i din fina text finns det 12 nya själar ;-)
2008-07-18

    eva m h
En viktig del av SJÄLva livet!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf