Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj igen


En blick av värme
som sprider sig ända ut i tårna

En hand som sakta kramar om
gör så mitt hjärta slår ett extra slag

Tankarna på dig när solens strålar värmer min kind
Värmer hela mig

Längtar och saknar igen...




Fri vers av Smurf
Läst 381 gånger
Publicerad 2008-05-09 22:26



Bookmark and Share


  Bissen
Dina vackra ord tycks vakna upp av värmen... =)
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf