Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......... ...............


Vet att du



Vet att du

finns där
bryr dig om
finns i mina tankar när vi inte är tillsammans


Vet att du

förgyller mitt liv
utmanar min hjärna med nya knepigheter

älskar mig, precis så som jag älskar dig




Fri vers av Smurf
Läst 413 gånger
Publicerad 2008-04-26 09:03



Bookmark and Share


  Bissen
Åh... det kallas kärlek har jag hört ;) vackert skrivet!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf