Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min underbara tös! Mitt allt!


Min Lilla Prinsessa

Vart jag än går finns du där
med dina små fötter bakom mina

Vart jag än ser
tittar även du med dina vackra små blå ögon

Det bästa du vet är att få klä upp sig
och få glittrande läppglans som en riktig prinsessa

Tänk när du fick draken att flyga högt högt i luften och du sa:
-Det är sånt här man ska göra på sommaren!!

Du strålar av lycka när vi tar en myskväll
och en tecknad film förgyller vår kväll.

Det värsta du vet
är våra mornar när ingen av oss vill gå upp, bara sova lite till

Jag gjädjs när du är glad
och gråter en tår när du är ledsen!

Du är min Minikopia
och min Lilla Prinsessa!




Fri vers av Smurf
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-12 21:58



Bookmark and Share


  Bissen
Ja hon är såååååååå söt!
2007-08-14

  Cris
Ååh..detta var bara en så glädjande fin hyllningstext till princessan. Vackert skrivet som en liten saga.
2007-08-12

  hero40 VIP
Vackra ord återgivna
med poetisk ådra!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf