Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga mygg o ingen kyla, Inget regn o ingen åska


Sommaren 2007 inföll på en tisdag

En ljummen vind pustar på oss!

Stjärnorna glimmar på himlen

En vacker låt når våra öron

Klappar i takt med musiken!

Vi fylls av Glädje

Du rättar till filten på gräset

Tar en svalkande klunk ur ditt glas


En rolig kommentar gör

att vi brister ut i skratt som ekar i sommarnatten

Musiken fortsätter i natten med texter våra hjärtan älskar




Fri vers av Smurf
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-08-14 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf