Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så arg på mina händer




Jag är så arg på mina händer
de bestämmer allt i mig

nu har de rört dig alldeles för mycket
alldeles för mycket

nu kan de inte låta bli dig
inte låta bli dig



och nu får de inte längre röra dig
inte längre röra dig

inte längre
inte röra dig


de förstör allt för mig, mina händer
allt

jag blir så förbannad på mina händer
och det går inte att resonera med dem heller

nej


Vad ska jag göra med mina händer?




Fri vers av Albert
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-14 23:05



Bookmark and Share


  Jojo
Några goda råd om vad du ska göra är jag inte rätt person att ge.

Men

det här var en väldigt vacker dikt
fint uppbyggd med upprepningar
det gillar jag
2007-08-19

  Albert
haha, ska försöka!
ja först tacka dem, de har ju gjort ett gott jobb
och så ska jag förlåta dem för att de ändå var för ivriga, prata lite med dem om det
sist... upphöja dem, så klart

de är det bästa jag har, tror jag

Jag är stolt över er, mina kära händer!!!
2007-08-15

  stella
Tacka dem, förlåt dem, upphöj dem!
2007-08-15

  Ronny Berk
knäpp dina händer och tala vänligt... låt vänster smeka höger... låt höger smeka vänster... ... tala vänligt... dom är högst resonabla...
2007-08-15

  Rosmarin
Händerna är känslans budbärare

Stark dikt
2007-08-15

  Last Word Spoken
Vad ska du göra med dina händer?
Lägg dem emellan mina lår,
ska hålla fast dem där!

Nu är jag så arg på mina händer,
som avslöjar dem privata tankar
som din mycket erotiska dikt väcker.

usp I did it again!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert