Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aktiv dödshjälp

aktiv dödshjälp till drömmar som inte vill släppa taget om min strupe
skulle behövas

drömmar
som kväver och blandar honung med frätande syre
något som klibbar i själen
eller hjärtat eller var åkomman nu sitter

denna skröppliga gamla dröm
rynkig och dement
med smärtande svulster
som cancer har den spritt sig

den plågar
men den vill inte släppa taget
den vägrar falla i glömska

stretar på bara
en gammal häxa

varför har jag inte styrkan att släcka elden som härjar
som omringat mig för längesedan och som stänger allt annat ute

även objektet för min dröm har drömmen slukat
den slukar allt
slukar mig
slukar




Fri vers av Arwen
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 14:33



Bookmark and Share


  To
Bra skrivet. Hämskt med mardrömmar. Men kan och vill leva med dem jag har så länge de inte blir verkliga.
2007-12-03

  Ronny Berk
en mardröms nattvilla formar du ordrikt... ett smärtsamt djup som driver fram våndor... en text som berör... ja...
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen