Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domens dag

 

Den stora stenen var vass
hon tog släggan
högg av bitar
stenade sin omgivning
utan att se stenens skönhet

Himlens tårar föll
den inre floden svämmade över
vatten mot sten
en evig dans
mellan smidighet och styrka

Släggan spolades bort
begravdes i sanden
vattnet sjönk undan
lämnande stenens slipade yta
i förlåtelsens klarhet




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 12:30



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Skulle vilja kalla denna text \"en hyllningssång till moder natur\"! texten gick rakt in i mig *bokmärker*
2007-08-16

  Horatius
Riktigt och rikligt kraftfull. Gillas verkligen...
2007-08-16

  coffe
jordnära krafter och naturens makter i en stilla och vacker sång/c
2007-08-16

  Maria Zena Viklund
ljuvlig, bokmärkes!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP