Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De små stegen

 

Lyssnar efter de små stegen av dina tankar, söker deras mening. Orden de talar, min rustning.




Fri vers av kath
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-04-07 20:27



Bookmark and Share


  The Stargazer
Älskar de två första raderna
underbart uttryck !
Men den sista blir lite förvirrande
för min lilla hjärna..    ^^
 
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath