Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad är nog det mesta jag vill göra dig





det finns nog inget jag blir gladare av
än när jag kan göra dig glad

leenden
är världens hopp

leenden

jag ska försöka se dig så du blir glad
se
dina mjuka läppar
se dina mjuka läppar så du blir glad

och dina leende eller ledsna eller skarpa
ögon
se dina gröna ögon så att du blir glad

dina bröst kanske jag inte får se för att göra dig glad
men om jag får
vill jag se dina bröst
och göra dom glada

för att inte prata om insidan av dina mjuka redan brunbrända lår
undrar om de skulle bli glada
om jag såg dom
nej, där handlar det nog om nåt annat än ögon

jag har väldigt vackra händer
sade någon i lördags

fast
läpparna...


dina läppar




Fri vers av Albert
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-18 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert