Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön top






De dagar du behöver mina ögon
tar du på dig din gröna top


När du behöver det där lilla
letar du efter något i din gröna garderob


Men idag var du svart och vit
och igår lila
dessa dagar du klarar dig bra själv



Jag väntar bara på den orangea tröjan
Då vet jag att…




Fri vers av Albert
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-18 00:10



Bookmark and Share


  Marita Persson
Hmm, en färgrik dikt som sätter fart på tankeverksamheten.
2007-08-19

  Jojo
och om det vore en blommig sommarklänning eller ett par tajta jeans... hur skulle du tolka de signalerna...?

Tycker det här var intressant. Är det hon som medvetet ger signalerna eller är det han som är ovanligt lyhörd? Hm... måste fundera.

Kanske man borde skriva en manual i signaler. För alla är ju inte så lyhörda...
2007-08-19

  Rosmarin
lite rolig och ömsint om \"signaler\" i färg!

och så lämnar du en hel del själv åt läsaren att tolka in, det gillar jag

undrar om inte vi kvinnor generellt tänker på vad vi utstrålar gentemot en man vi tycker om, i färg och klädsel

undrar om män tänker lika mycket så?

eller är kvinnan i texten omedveten om vad hon signalerar medan diktjaget är den som är medveten?
2007-08-18

  Ronny Berk
om klädnadens stumma löften ordar texten... utan svar eller dess slutliga ...
2007-08-18

  Catrin
En härlig text som ger uttrymme för många spekulationer... själv tänker jag nog att orange tröja innebär en helkväll : ))
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert