Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja

\"I honom finns bara ett ja... \"
står det i Skriften


och jag med alla mina ja...
ja jag känner mig i så gott sällskap

ja till dig, älskade (särskilt till dina ögon och händer)
ja till mina fina barn, alla fem

ja till djuren (ja även till björnarna)
ja till mitt jobb, en massa människor som springer så mycket

ja till min gamla Mazda (fast den är avregisterad)
ja till min fina alldeles egna lägenhet

ja till mina nya grannar, fast en karl är lite patetisk, fast... ja till honom också
ja till danskursen (den är så kul!, skrattar hela tiden))

ja till min röda färggranna väggtextil
ja till min hyresvärd

ja till sura sjuksköterskan på Med 1 (som bara är sååå trött, ja nu sken hon upp lite, hoppas hon har en snäll karl därhemma)
ja till min gamla TV

ja till vackraste hösten
ja till min nyaste skiva med Cole Porter-låtar (särskilt låten \"So in love\")

ja till min lilla ståndaktiga apparat (hihi)
ja till mina gamla knän

ja till min knepiga virvel i bakhuvudet
ja till allt svårt jag gått igenom det här året

ja...

\"i honom finns bara ett ja. Ty alla Guds löften har fått sitt ja genom honom, därför säger vi också genom honom vårt Amen. ...han har satt sitt sigill på mig och gett mig Anden som en borgen i mitt hjärta\" (Paulus i 2 Kor 1:19-21)

ja till tro, hopp och kärlek
framförallt till hoppet

mest till dig, min finaste vän, förstås,
jag har dig kär, älskade,

ja... AMEN!




Fri vers av Albert
Läst 1017 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-17 18:44



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja, till livet helt enkelt!
2008-05-07

  Bissen
Åh vad GLAD jag blev av denna vackra söta positiva text...! Tack för fin läsning.
2008-04-14

  glittertindra
jajamensan... :) härligt levnadsglad..
2007-11-08

  Agnes
Härligt Ja till ja:et! Amen
2007-10-18

  Jojo
Mycket liv i din dikt!!
Härlig läsning här i morgonsolen!!
2007-10-18

  Jessica Ebbesson
Ja!
2007-10-17

  Rachel Roth
JA, detta är en härliga hyllning till JA
2007-10-17

  Ronny Berk
sakralt och och värdsligt i en virvelstorm av ocentrifugerad rörelse; men varför avregistrerade du Mazda... någon vördnad må tillägnas även en ristig trotjänare...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert