Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halv måne




Han gick där med ansiktet i den svarta asfalten.


En halvmåne såg honom:
-Hallå, här är jag! Hur är det?


-Oj, du är också halv!
Som jag. Skönt!


-Jag är inte halv.
Jag är hel.
Som du.




Fri vers av Albert
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-22 01:05



Bookmark and Share


    Bögen
Hel- och halvheten ligger så mycket i betraktarens ögon - och det fångar du träffande. Det finns medvetna val av perspektiv att göra...
2007-08-22

  Rosmarin
\"-Jag är inte halv.
Jag är hel.
Som du. \"

Klokt! Vackert.
2007-08-22

  Ronny Berk
även asfalten lyser upp i månskenet... liksom människan...
2007-08-22

    EsterAster
jo det.
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert