Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara kämpa lite till...

Det värker i magen
Det värker i benen
Det värker i vaderna
Det värker i armarna

Vad gör jag?
En hel timmes slit...
mina muskler vaknar
och inser att de behöver bli större

Svetten rinner
Pulsen ökar
Mjölksyran kommer

Den medryckande musiken fyller rummet

Bara kämpa lite till...
bara lite till...
så ska du se att musklerna vaknar
och blir ändå lite större

Det värker i magen
i benen, vaderna och armarna

Kroppen längtar till en dusch,
Bara kämpa lite till...












Fri vers av Smurf
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 20:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härlig dikt - om ett gympass gissar jag
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf