Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Sleepwalking...


Orden som värmer

Orden som värmer
de behöver vi alla få höra

man växer i själen
när orden som värmer når ens öra

orden är allt vi har
vi väljer själva vad vi med dem vill göra

det gäller att alltid ta och ge
så de värmande orden når allas öra




Fri vers av Smurf
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-08-18 21:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texter som förtrollar
förtjäna även de sin chans
2007-09-21

  Michaela Dutius
Ja de orden längtar vi efter...

Vänliga varma ord som värmer frusna själar...fint diktat men en fin mening i
2007-08-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra! Orden heta,
borde vi få! Inte
leta efter så...
Helt rätt!
2007-08-18

    sleepwalking
åh nu blev jag rörd,
jag såg inte det fina tacket först,
utan hade skrivit långa rader
med ord som jag hoppades kunde värma!

och nu är jag varm,
ända in i själen.
jag tackar ödmjukast!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf