Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken dag!


Fantastiskt Förtrollande

Båtens motor går på lägsta fart
- Kolla där är kanalen!
Sakta sakta glider vi fram.
Omfamnas av de lummiga träden
Det skvalpar när båtens vågor når land

En blå liten trollslända flyger vid roten av ett träd
Så vacker!

Båten fortsätter sakta
det är en slingrande resa
med en underbar mossig grön skog vid vår sida

O se en ekorre!!
Tror inte det är sant, men ack där sitter en rödbrun vacker liten krabat
och knaprar på en kotte

Vattnet är spegelblankt o de solens strålar genom de lummiga träden o värmer.
Helt magiskt!!

När vi når öppen sjö, är det ett mörkare moln på himlen
Vi ökar farten, men når inte ända fram...

Det duggar ett härligt sommarregn
o se där kommer regnbågen, inte en utan två
Tänk om man kunde ta den i sin hand

När regnet slutat kommer åter solen och värmer
så vi torkar.
O solen den bara strålar medan båten glider mot land
Fantastiskt Förtrollande








Fri vers av Smurf
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-08-18 22:20



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Du tecknar fina bilder med din välskrivna text! :)
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf