Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrån, den darrande åtrån



det osäkra darrandet

febern, hoppet och tron



det osäkra

ja, det osäkra



just nu är vi i det avundsvärda osäkra hoppet



och vad det än är eller vad det än blir är det avundsvärt

det här darrandet




Fri vers av Albert
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-21 16:22



Bookmark and Share


  MonaLisa
Vet så väl vilken känsla du menar (tror jag). oh, den är så speciell, att det är fantastiskt att du klarar så väl att klä den i ord.
2007-10-08

  Marita Persson
Nej då torkar det snart bort, näring, skuggiga dagar och regn behövs också
2007-08-23

  Ronny Berk
ej heller med endast regn...
2007-08-21

  Bjarne Nordbö
Tror inte det. Snyggt.
2007-08-21

  Jojo
Tur det regnat så förfärligt den här sommaren då...
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert